Om slibning af gulve

Gulvspecialist foretag gulvafslibning på alle typer massive og -lamelgulve.
En gulvafslibning foretages, de steder hvor der er ridser, gennemslid, skæve gulve eller misfarvning af gulve. Med en god gulvafslibning kan man fjerne alle ridser, snavs og misfarvning. Derefter er det meget vigtigt, at gulve få en optimal overfladebehandling som er; pæn, slidstærk og rengøringsvenlig.

Trænger din bolig til nyt liv?
Vi udfører professionel gulvafslibning, afhøvling, afslibning af trapper og mm,  til gode priser og med kort ventetid.
Vores Gulvservice har udført gulvafslibning og gulvafhøvling på hele Sjælland siden 1994.
Vores Gulvservice fremstår som et kvalitetsbevist gulvafslibning firma som overholder alle aftalte betingelser og leveringstider.

Har du overvejet, at foretage gulvafslibning, gulvafhøvling eller gulvbehandling så ring til os og få en fast pris på 2 minutter.

Ring på 50384338 alle ugens dage og få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning !!!

Trænge dit gulv til en kærlig hånd? Hos Afhøvling af gulve hjælper vi dig med at udføre din opgave til den bedst mulige pris. Er det samme kedelige og mørke gulv ved at blive for trivielt, og er der et ønske om mere lys i boligen, er den eneste fornuftige løsning en gulvslibning og gulvafhøvling. Med andre ord gulvafslibning er den hurtige og nemme vej til at og yderst billig måde, hvorpå dine gulve vil komme til at fremstå som helt nye. En gulvafslibning eller en gulvafhøvling kan få et hvert gulv til at fremstå nyt igen. En gulvafslibning er beregnet til slidt gulv med dybe ridser eller skader. Med en gulvslibning fjerner man ca 0,3 til 1mm af gulvoverfladen, hvorfor eventuelle ujævnheder såsom rifter, ridser eller mærker fjernes. Er gulvet mere skæv, kan der være behov for en gulvafhøvling af boligens gulv, som er mere omfattende proces, idet en gulvafhøvling fjerner cirka 1 – 3mm af gulvoverfladen, hvis der er behov for dette. Som oftest kan de fleste ujævnheder fjernes med en gulvslibning, men en gulvafhøvling af boligens gulve som er malet eller med fernis kan også være nødvendig, Det lyder måske som den billigste hvis man gøre det selv, vi ser ofte, at boligejere søger hjælp efter deres gør-det-selv projekt er slået fejl. Det anbefales derfor at du indhenter pris på gulvafslibning eller gulvafhøvling inden du gør det selv.

Selve gulvafslibning kræver at man er en god gulvsliber, selvfølgelig ligeledes at rummet skal være tomt. Selve den bedste gulvsliber kan ikke lave god gulvslibning med de dårlige slibe maskiner, derfor skal du være opmærksom på hvilken maskine dit gulvfirma bruger til dine gulve.

En gulvafslibning fortages som regel altid med grov sandpapir, typisk korn “24” for at kunne fjerne lak, snavs eller misfarvning. Efter en gulvafslibning skal du være opmærksom på, at man ikke har efterladt slibemærker/slibe spor. En gulvafslibning / fin slibning skal altid afsluttes med korn ”120”, før gulvene skal efterbehandles. Hvis der er tale om bræddegulv som tidligere er behandlet med fernis eller lignende, skal det have den helt store omgang, som tager lidt længere tid. Parketgulve er lidt nemmere at slibe og behandle men parket gulve kan dog kun slibes og ikke afhøvles.

En lang række forskellig efterbehandlinger vil kunne opfylde de krav og forventninger du har til dit gulv. Med de efterbehandlinger vi har i dag, er behovet for pleje minimal for at bevare gulvets skønhed. Disse efterbehandlinger udføres normalt med ; lak, olie eller lud, som forbliver på overfladen af træet og danner et beskyttende lag. Overfladebehandlinger er efterspurgt i dag, da de er vand-afvisende, holdbare og kræver meget lidt vedligeholdelse. Forskellige glans varianter er ligeledes tilgængelig. Er svært at beslutte sig for hvilken gulvbehandling dine gulve skal have? Det er meget vigtig at man vælger den rigtig gulvbehandling så man ikke fortryder det, for man skal se på gulve i mange år. Ca 70 % at kunderne er i tvivl om de har valgt den rigtige gulvbehandling. Derfor står vi også til rådighed for at hjælpe jer og vejlede jer til at vælge den rigtig gulvbehandling.